80χρονος ιερέας έγινε πορνοστάρ

Υπάρχουν φορές που κάποιος άνθρωπος, για λόγους που πολλές φορές γνωρίζει μόνο ο ίδιος, κάνει στροφή 180 μοιρών στη ζωή του και αλλάζει ριζικά τις συνήθειες, την καθημερινότητα και τη φιλοσοφία του. Κάτι τέτοιο συνέβη στην περίπτωση του Νορμ Σελφ, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν συνταξιούχος πάστορας. Γράφω “μέχρι πρότινος” γιατί ο άνθρωπος μας, στην ώριμη ηλικία των 83 ετών πήρε τη μεγάλη απόφαση να πάρει διαφορετικό δρόμο.

Και οταν λέμε “διαφορετικό”, εννοούμε εντελώς διαφορετικό. Πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν πλέον 80 ετών, ο πρώην πάστορας αποφάσισε να γίνει πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών. Το οτι η Χριστιανική ζωή απέχει χιλιόμετρα από τις τσόντες είναι λίγο-πολύ γνωστό και δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Το μεγάλο ερώτημα είναι πώς γίνεται ένας άνθρωπος του Θεού να ξυπνάει ένα πρωί επιθυμώντας να πάρει μέρος σε ερωτικές ταινίες. Για να το κατανοήσουμε αυτό θα πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στην πορεία και τη ζωή του Σελφ.

Μιλάμε για μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου, αφού υπήρξε παντρεμένος για περίπου 30 χρόνια, πριν αντιληφθεί ότι είναι ομοφυλόφιλος. Ωστόσο, του πήρε αρκετό καιρό να εκφράσει δημόσια τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Εν τω μεταξύ συνέχισε να υπηρετεί την Εκκλησία και να είναι κοντά στο Θεό. Όμως, έστω και κάπως αργά, πήρε την απόφαση να αλλάξει εντελώς τη φιλοσοφία του και να πάψει να κρύβει τις επιθυμίες του.

Ως συνταξιούχος λοιπόν τόλμησε να πάρει μέρος για πρώτη φορά στο γύρισμα ερωτικών ταινιών το 2017, εμπειρία που, σύμφωνα με τον ίδιο, τον απελευθέρωσε και του έδωσε μεγάλη ικανοποίηση. Έτσι συνεχίζει ακόμα και σήμερα να πρωταγωνιστεί σε τσόντες, δραστηριότητα που δεν του αποφέρει κάποιο οικονομικό όφελος, αφού το κάνει χωρίς αμοιβή, όμως τον γεμίσει χαρά και δίνει νόημα στη ζωή του.

Ο ίδιος δηλώνει ότι το σώμα είναι ένας ναός στον οποίο η έκσταση και η οικειότητα συνυπάρχουν και συνδυάζονται, ενώ είναι υπέρμαχος της άποψης ότι η σεξουαλική χαρά δεν πρέπει να αποτελεί ταμπού ούτε να προκαλεί ενοχές. Μάλιστα, πιστεύει ότι ο όρος “τσόντες”, ή “ταινίες πορνό” δεν είναι ωραίοι, αλλά από τη στιγμή που στη σημερινή εποχή του επιτρέπουν να απολαμβάνει τη ζωή χωρίς αναστολές, έχει πλέον αποδεχτεί το γεγονός ότι κάποιοι τον αποκαλούν πορνοστάρ.

Εξάλλου, όπως λέμε πολλές φορές “η δουλειά δεν είναι ντροπή”. Και ειδκά στην προκειμένη περίπτωση, για τον ίδιο η συμμετοχή σε ερωτικές ταινίες δεν είναι καν δουλειά, αφού ασχολείται με τη βιομηχανία του πορνό καθαρά από χόμπι. Μπράβο του λοιπόν και καλή δύναμη…