Η Μπίλι Άιλις υπήρξε εξαρτημένη από τις τσόντες

Το ότι οι τσόντες είναι για όλους και όλοι τις παρακολουθούν το γνωρίζαμε. Επώνυμοι και ανώνυμοι, διάσημοι και  άσημοι, όλοι βλέπουν ερωτικές ταινίες. Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε στις Ηνωμένες Πολιτείες η εξομολόγηση της Μπίλι Άιλις, η οποία αναφέρθηκε στη δική της σχέση με τις ταινίες πορνό.

Η εικοσάχρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή της Αμερικής και δήλωσε οτι, ούτε λίγο ούτε πολύ, άρχισε να βλέπει τσόντες στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών. Η Άιλις, η οποία αποτελεί ίνδαλμα για χιλιάδες έφηβους ανά τον κόσμο, παραδέχτηκε ότι, όχι μόνο ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τις ερωτικές ταινίες σε ηλικία δημοτικού, αλλά αυτό δημιούργησε μια σχέση εξάρτησης ανάμεσα στην ίδια και τις ταινίες πορνό.

“Ως γυναίκα”, είπε, “νομίζω ότι οι ερωτικές ταινίες είναι ντροπή. Εγώ εκτέθηκα πάρα πολύ στις τσόντες και αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα που άφησα τον εαυτό μου να παρακολουθήσει τόσο πολύ πορνό“.

Η αλήθεια είναι ότι πολλά μικρά παιδιά έρχονται σε επαφή με το πορνό για πρώτη φορά σε πολύ μικρή ηλικία, κυρίως λόγω του ότι οι περισσότεροι μαθητές δημοτικού πλέον έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή (ή σε κινητό ή τάμπλετ) στο σπίτι τους, άρα διαθέτουν και ίντερνετ. 

Ωστόσο, η περίπτωση της Άιλις είναι αρκετά ασυνήθιστη, αφού η εξάρτηση από τις τσόντες είναι κάτι που σπάνια συναντάμε σε άτομα που δεν έχουν μπει καν στην εφηβική ηλικία.

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας ότι οι τσόντες που παρακολουθούσε της δημιούργησαν μια λανθασμένη εικόνα όσον αφορά το τι είναι υγιές στο σεξ: “Έφτασα σε σημείο που δε μπορούσα να παρακολουθήσω μια ταινία πορνό αν δεν ήταν βίαιη. Παρακολουθούσα και αρκετές BDSM τσόντες. Αυτό είχε συνέπειες στη μετέπειτα σεξουαλική μου ζωή, αφού όταν άρχισα να βλέπω τσόντες ήμουν παρθένα. Όταν λοιπόν άρχισα να κάνω σεξ δεχόμουν να κάνω πράγματα που κανονικά θα έπρεπε να αρνηθώ, γιατί τα είχα δει σε ερωτικές ταινίες και νόμιζα ότι ήταν πολύ φυσιολογικά”.