Η πάστορας που έγινε στρίπερ

Όσοι από εμάς βλέπουμε τσόντες πιθανότατα έχουμε δει τουλάχιστον μια ερωτική ταινία όπου μια γυναίκα της εκκλησίας γίνεται ξέκωλο. Εξάλλου οι ταινίες πορνό υπάρχουν για να δώσουν σάρκα και οστά στις πιο απόκρυφες φαντασιώσεις μας, οπότε τέτοιου είδους σενάρια είναι ιδανικά για τσόντες.

Ωστόσο, επειδή καμιά φορά η ίδια η ζωή ξεπερνάει τη φαντασία και τον κινηματογράφο (ακόμα και αν μιλάμε για ερωτικές ταινίες), έρχονται πολλές φορές κάποιες ιστορίες που μοιάζουν απίστευτες να δώσουν υπόσταση στις τσόντες και να κάνουν τη φαντασία να γίνει πραγματικότητα.

Μία τέτοια ιστορία είναι αυτή της Νικόλ Μίτσελ από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Το κορίτσι μας υπήρξε γυναίκα πάστορας, προέρχεται από οικογένεια βαπτιστών και είναι μητέρα τριών παιδιών. Με δυο κουβέντες μεγάλωσε σε ένα συντηρητικό οικογενειακό περιβάλλον, έμαθε να είναι ευγενική, καθώς πρέπει και να συμπεριφέρεται με “το ‘σεις και με το ‘σας”. Για να καταλάβετε τι είδους αντιλήψεις επικρατούσαν στο σπίτι όπου μεγάλωσε, οι γονείς της δεν είδαν με καλό μάτι το γεγονός ότι όταν ενηλικιώθηκε έγινε πάστορας της καθολικής εκκλησίας. Γιατί; Μα επειδή πίστευαν ότι η θέση της γυναίκας είναι στην κουζίνα και πουθενά αλλού!

Το 2011 η Μίτσελ και ο πρώην σύζυγος της έγιναν μέλη της εκκλησίας των Ευαγγελιστών και τότε ήταν που η ίδια αντιλήφθηκε για πρώτη φορά ότι ο άντρας και η γυναίκα μπορούν να είναι ισότιμα μέλη σε μια οικογένεια. Και αυτή ήταν μόνο η αρχή. Γιατί πέντε χρόνια αργότερα, παρακολουθώντας μια θεατρική παράσταση της τοπικής κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ άρχισε να αμφιβάλει για τη σεξουαλικότητα της. Τότε ήταν που κατάλαβε ότι μάλλον δεν είναι στρέιτ και άρχισε να συνειδητοποιεί ότι είναι bisexual.

Αυτό, βέβαια, δεν ήταν κάτι που αποκάλυψε αμέσως. Περίπου ένα χρόνο αργότερα έβαλε τέλος στο γάμο της και, μέσω του λογαριασμού της στο YouTube, παραδέχτηκε δημόσια ότι οι σεξουαλικές της προτιμήσεις είναι πολύ ευρύτερες από των περισσότερων ανθρώπων. Και, σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, λίγους μήνες αργότερα αποφάσισε να τρελάνει τελείως τους γονείς και τον πρώην άντρα της, δημιουργώντας λογαριασμό στο Only Fans. Δηλαδή την παγκοσμίου φήμης ιστοσελίδα όπου ερασιτέχνες δημιουργοί πορνό μπορούν να πουλήσουν ερασιτεχνικές τσόντες και φωτογραφίες τους (όπως συμβαίνει στην Ελλάδα με τη λειτουργία “Επί Πληρωμή Περιεχόμενο” του Erodate.gr).

Εκεί η Μίτσελ άρχισε να πουλάει ερωτικό υλικό με πρωταγωνίστρια την ίδια, για να γίνει με αυτόν τον τρόπο παραγωγός ερασιτεχνικού πορνό. Πλέον κερδίσει πολλές χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο από αυτή τη δραστηριότητα και μπορεί να υπερηφανεύεται ότι, έστω και με μικρή καθυστέρηση, βρήκε επαγγελματική στέγη στο χώρο του ερασιτεχνικού πορνό