Λάνα Ρόουντς: Το δράμα μιας πρώην πορνοστάρ

Η βιομηχανία του πορνό δεν είναι εύκολη και αυτό λίγο-πολύ το γνωρίζουμε όλοι. Το να πρωταγωνιστεί κανείς σε ερωτικές ταινίες είναι μια δουλειά (μη γελιόμαστε, όσο και αν απολαμβάνουμε να παρακολουθούμε καλές τσόντες για κάποιους η παραγωγή τους είναι επάγγελμα) απαιτητική και, ενδεχομένως, πιο απαιτητική απ’ ότι φανταζόμαστε οι περισσότεροι.

Ενδεικτική είναι η περίπτωση της Λάνα Ρόουντς, της πανέμορφης πρώην πορνοστάρ που σήμερα, λίγα χρόνια μετά την αποχώρηση της από το χώρο της δημιουργίας ερωτικών ταινιών δηλώνει μετανιωμένη για το πέρασμα της από εκεί. 25 ετών πλέον, η Ρόουντς ισχυρίζεται ότι η συμμετοχή της σε ταινίες πορνό άλλαξε τη ζωή της, η οποία πήρε την κάτω βόλτα λόγω του ότι διαταράχθηκε η ψυχική της υγεία.

Σύμφωνα με την ίδια αν μπορούσε θα φρόντιζε να διαγράψει από το διαδίκτυο όλες τις τσόντες στις οποίες πρωταγωνιστεί, όμως αυτό δεν είναι εφικτό καθώς δεν έχει τη δικαιοδοσία για κάτι τέτοιο. Συμπληρώνει μάλιστα ότι αισθάνεται πως η παρουσία της σε ερωτικές ταινίες (πολλές εκ των οποίων είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στις τάξεις των φίλων του πορνό) της στερεί την αξιοπρέπεια της, καθώς δεν της αρέσει καθόλου που οι άνθρωποι τη βλέπουν με αυτόν τον τροπο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η καυτή πρώην πορνοστάρ αναφέρεται με αρνητικό τρόπο στην περίοδο που πρωταγωνιστούσε σε ερωτικές ταινίες. Παλαιότερα είχε παραδεχτεί ότι προσπαθεί να διαγράψει από τη μνήμη της την περίοδο που συμμετείχε σε τσόντες, εστιάζοντας μάλιστα σε μια συγκεκριμένη σκηνή, ιδιαίτερα σκληρού σεξ, η οποία έχει χαραχτεί στο πίσω μέρος του μυαλού της προκαλώντας της πολύ δυσάρεστα συναισθήματα.

Aυτά όσον αφορά το παρελθόν της στο χώρο του πορνό και το πώς νιώθει όταν συζητάει για εκείνη την εποχή. Τώρα, σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς βγάζει τα προς το ζειν σήμερα που δεν παίζει πλέον σε τσόντες, θα εκπλαγείτε μαθαίνοντας οτι πλέον είναι πολυεκατομμυριούχος. Ομολογώ ότι δε γνωρίζω με ποιον τρόπο απέκτησε την περιουσία της, αλλά το σίγουρο είναι ότι αυτή δεν προέρχεται από τις ταινίες πορνό!