Οι χώρες με τις περισσότερες πορνοστάρ​

Η αγάπη για τις ερωτικές ταινίες είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, ή για να το θέσω διαφορετικά οι τσόντες μας ενώνουν. Παρόλα αυτά, όσο και αν η θέαση ταινιών πορνό είναι κάτι που συμβαίνει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, όταν η κουβέντα φτάσει στην παραγωγή ερωτικών ταινών γίνεται αντιληπτό ότι δε συμμετέχουν όλες οι χώρες εξίσου.

Με άλλα λόγια μπορεί όλοι οι άντρες να παρακολουθούν ταινίες πορνό, ανεξάρτητα από τη χώρα καταγωγής τους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλες οι χώρες συμμετέχουν ενεργά στην παραγωγή ερωτικών ταινιών. Και φυσικά δεν “εξάγουν” όλες οι χώρες τον ίδιο αριθμό ηθοποιών που πρωταγωνιστούν σε τσόντες. Παρακάτω λοιπόν θα ασχοληθούμε με τις χώρες εκείνες που κρατούν τη σημαία του πορνό ψηλά ώστε να ανεμίζει περήφανα, προσφέροντας στους άντρες ανά τον κόσμο τις περισσότερες γυναίκες πορνοστάρ.

Στο νούμερο πέντε της λίστας είναι η Γαλλία. Οι Γαλλίδες γενικότερα φημίζονται για τη φινέτσα, τη γοητεία και τη θυληκότητα τους. Ως εκ τούτου το οτι αρκετές απ΄ αυτές πρωταγωνιστούν σε ταινίες πορνό δεν προκαλεί εντύπωση. Για την ακρίβεια το 3% του συνολικού αριθμού πορνοστάρ παγκοσμίως κατάγονται από τη Γαλλία. Προσωπικά δε θα έλεγα ότι είναι οι αγαπημένες μου, αλλά η παρουσία τους είναι σίγουρα αξιοσημείωτη.

Στην τέταρτη θέση είναι η Ουγγαρία. Πληθυσμιακά δεν αποτελεί μεγάλο μέγεθος, αφού ο συνολικός πληθυσμός της δεν ξεπερνάει τα δέκα εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει ότι το να κατέχει το 10% των συνολικών πορνοστάρ παγκοσμίως είναι κάτι παραπάνω από αξιοσημείωτο. Οι Ουγγαρέζες έχουν Ανατολική γοητεία η οποία δεν περνάει απαρατήρητη και πλέον τις αγαπάμε λίγο περισσότερο.

Στην τρίτη θέση άλλη μια χώρα η οποία δεν έχει πολύ μεγάλο πληθυσμό αλλά στις ταινίες πορνό αποτελεί παγκόσμια δύναμη. Είναι η Τσεχία με 13%. Οι Τσέχες είναι εντυπωσιακές και μας αρέσουν πολύ γιατί έχουν ένα σεξαπίλ που δε συναντάμε στα Βαλκάνια. Στη συγκεκριμένη λίστα παίρνουν το χάλκινο μετάλλιο αλλά, αν με ρωτάτε, όσον αφορά την εμφάνιση και τις τσόντες στις οποίες πρωταγωνιστούν, θα τους έδινα άνετα το χρυσό.

Λίγο κάτω από την κορυφή, στην τιμητική δεύτερη θέση, έρχεται η Ρωσία. Με 15% επί του συνολικού αριθμού γυναικών πορνοστάρ, οι Ρωσίδες δεν είναι μόνο ομορφες αλλά ταυτόχρονα συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη των ταινιών πορνό. Και εδώ έχουμε ένα τύπο γυναίκας με Ανατολική ομορφιά, η οποία στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Και φτάνουμε στην κορυφή, όπου συναντάμε τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Με το θριαμβευτικό 45% οι Αμερικανίδες κερδίζουν κατά κράτος τη βιομηχανία του πορνό, καθώς σύμφωνα με τους αριθμούς οι μισές πορνοστάρ παγκοσμίως κατάγονται από εκεί. Αυτό φυσικά έχει εξήγηση και είναι απλή: Σε μια χώρα με πληθυσμό που ξεπερνάει τα 330 εκατομμύρια και η οποία είναι μακράν πρώτη στην παραγωγή ταινιών παγκοσμίως, είναι φυσιολογικό, μεταξύ άλλων, να παράγονται και πολλές τσόντες.

Μάλιστα, το γεγονός ότι οι Αμερικάνοι είναι αρκετά προοδευτικοί στις αντιλήψεις τους καθιστά εύκολο το να γίνει μια γυναίκα πορνοστάρ. Κάπως έτσι οι ΗΠΑ προσφέρουν σχεδόν το 50% των γυναικών πορνοστάρ στον πλανήτη και, κακά τα ψέματα, όλοι εμείς οφείλουμε να τις ευχαριστήσουμε θερμά.