Οι δημοφιλέστερες κατηγορίες πορνό για το 2022

Όλοι εμείς που είμαστε φίλοι του καλού πορνό, πάνω-κάτω γνωρίζουμε οτι τα γούστα, όταν μιλάμε για τσόντες, είναι καθαρά υποκειμενικά. Εξάλλου, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέει και ο σοφός Ελληνικός λαός. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάποια συγκεκριμένα είδη ερωτικών ταινιών που μας αρέσει να παρακολουθούμε και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.

Ωστόσο, σε περίπτωση που αναρωτιέστε τι ταινίες πορνό παρακολουθεί η πλειοψηφία του κοινού, έτσι για να πάρετε και μια εικόνα του κατά πόσο πηγαίνετε με τη μάζα ή ξεχωρίζετε, το πασίγνωστο σάιτ ερωτικών ταινιών Pornhub δημοσίευσε πριν λίγες εβδομάδες τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες ταινιών πορνό για το 2022. Δηλαδή αυτές που παρακολούθησαν οι περισσότεροι από τα εκατομμύρια των χρηστών του.

Έχουμε και λέμε:

Στο νούμερο 10 η κατηγορία amateur. Δηλαδή οι ερασιτεχνικές τσόντες. Οι οποίες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, αφού πλέον το κοινό δείχνει να τις προτιμά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ’ οτι πριν από 10-2 χρόνια. Σε αυτό βέβαια έχει παίξει ρόλο και το οτι το ερασιτεχνικό πορνό πλέον είναι υψηλού επιπέδου, αφού πολλές επαγγελματίες πορνοστάρ γυρίζουν τσόντες μόνες τους, χωρίς τη βοήθεια των εταιριών παραγωγής.

Στο νούμερο 9 οι τσόντες outdoor, δηλαδή αυτές που γυρίζονται στην εξοχή. Μη ρωτήσετε γιατί. Εξάλλου όλοι μας έχουμε λίγο-πολύ τη φαντασίωση να κάνουμε σεξ σε δημόσιο χώρο, ή στην εξοχή.

Στην όγδοη θέση οι τσόντες με transgender. Cross, τραβεστί, τρανσέξουαλ και ο,τι άλλο βάζει ο νους σας, μοιάζουν να είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Εξάλλου, είναι και της μόδας πλέον.

Στην έβδομη θέση η κατηγορία ebony, αφού οι τσόντες με μαυρούλες πρωταγωνίστριες είναι ιδιαίτερες και είχαν ανέκαθεν το δικό τους ξεχωριστό κοινό.

Λίγο πιο πάνω, στην έκτη θέση, οι ερωτικές ταινίες με ώριμες γυναίκες. Το mature πορνό είναι ούτως ή άλλως σταθερά στις προτιμήσεις των ανδρών και αυτό δεν είναι κάτι που δεν γνωρίζαμε.

Όπως επίσης γνωρίζαμε οτι το πορνό με παρτούζες είναι από τα πολύ αγαπημένα μας. Η κατηγορία Threesome δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το top 10, αφού οι περισσότεροι από εμάς γουστάρουμε τρίο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Προσωπικά, το θέλω μα δυο γυναίκες και έναν άντρα, αλλά γούστα είναι αυτά.

Στο νούμερο τέσσερα (αυτό είναι κάτι που δεν περίμενα να εμφανιστεί τόσο ψηλά) είναι οι Γιαπωνέζικες τσόντες. Το πορνό με γιαπωνεζούλες έχει πέραση και αν αυτό μας ξαφνιάζει, αυτό οφείλεται στο οτι δεν είναι στην τυπική ιδιοσυγκρασία του Έλληνα. Στο εξωτερικό, ειδικά υπερατλαντικά, είναι πολύ δημοφιλές.

Και φτάνουμε στην πρώτη τριάδα, όπου το “χάλκινο μετάλλιο” παίρνει η κατηγορία milf. Χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη εξήγηση, αφού οι μιλφάρες ήταν, είναι και θα είναι αγαπημένες.

Στη δεύτερη θέση έχουμε τις anal τσόντες, γεγονός απολύτως φυσιολογικό, αφού το πρωκτικό σεξ είναι δυσεύρετο, οπότε ο άντρας το αναζητά με μανία και στις ερωτικές ταινίες.

Και φτάνουμε στην κορυφή, όπου έχουμε την κατηγορία lesbian. Πολύ αγαπημένη μου και, απ’ οτι φαίνεται, όχι μόνο εμένα αλλά των περισσότερων ανδρών. Το γιατί τα αρσενικά αρεσκόμαστε να παρακολουθούμε δυο γυναίκες να γαμιοούνται έχει σίγουρα κάποια επιστημονική εξήγηση, αλλά με αυτό θα ασχοληθούμε σε άλλο κείμενο. Για σήμερα μας αρκεί που οι ερωτικές ταινίες με λεσβιακό σεξ είναι στην κορυφή των προτιμήσεων μας.