Οι πιο παράξενες φαντασιώσεις στο σεξ

Λένε οτι στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται. Και αν, εδώ και μερικές δεκαετίες, στον πόλεμο αυτό δεν ισχύει τόσο, αφού τα ανθρώπινα δικαιώματα βάζουν φρένο σ’ αυτό, στο σεξ μπορούμε να πούμε πως οτιδήποτε προκαλεί ηδονή είναι αποδεκτό. Αρκεί, φυσικά, να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του παρτενέρ μας.

Αφού το ξεκαθαρίσαμε αυτό, μπορούμε να μιλήσουμε χωρίς φόβο και πάθος για τις πιο παράξενες φαντασιώσεις που μπορεί να έχει κανείς στο σεξ. Φαντασιώσεις οι οποίες είναι κάπως… σπάνιες, αλλά ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε; Είπαμε, οτιδήποτε προκαλεί σεξουαλική διέγερση είναι θεμιτό. Εξαιρείται η παιδεραστία, χωρίς αυτό να χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.

Σύμφωνα, λοιπόν, έρευνα Αγγλικού πανεπιστημίου (που άγνωστο γιατί, έψαξε το συγκεκριμένο θέμα), αυτές είναι οι πιο παράξενες φαντασιώσεις, ανδρών και γυναικών, ηλικίας 18-50 ετών:

  • Να έχουν μια υπερφυσική δύναμη χάρη στην οποία να κάνουν σεξ με όποιον θέλουν. Εντάξει, αυτό θα το θέλαμε όλοι μας, ας μην κρυβόμαστε.
  • Να υπάρχουν ρομπότ που να παίρνουν τη μορφή των ανθρώπων που θέλουν να γαμήσουν, ώστε να γεύονται την εμπειρία του να κάνουν σεξ με διάσημους ηθοποιούς, τραγουδιστές και όχι μόνο. Εδώ που τα λέμε, αυτό παραπέμπει στο προηγούμενο. Το οποίο προηγούμενο ήταν μάλλον καλύτερο…
  • Να κάνουν σεξ με πολιτικούς. Αυτό αγγίζει τα όρια της διαστροφής, εκτός αν η πολιτικός που φαντασιώνεσαι είναι η Έλενα Ράπτη ή η Εύα Καϊλή. Εκεί αλλάζει το πράγμα γιατί εκείνες θα τις θέλαμε ακόμα και αν δεν άνηκαν στον χώρο της πολιτικής.
  • Σεξ με την πεθερά ή τον πεθερό τους. Για όνομα του Θεού, οι περισσότερες πεθερές, εκτός από αχώνευτες είναι και άσχημες.
  • Να πέσουν θύμα βιασμού από κάποιο πολύ γοητευτικό άτομο του αντίθετου (ή και του ίδιου φύλλου). Εδώ, αφού ξεκαθαρίσουμε ότι το σεξ είναι αποδεκτό μόνο όταν υπάρχει η συναίνεση της άλλης πλευράς, ομολογώ ότι η φαντασίωση αυτή είναι αρκετά διαδεδομένη. Προσωπικά δεν ανήκει στο δικό μου Top 10, αλλά αν επρόκειτο να με βιάσει ένα κουνελάκι του playboy δεν θα κατέθετα μήνυση μετά…

Αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες “παράξενες” φαντασιώσεις που συναντά κανείς εκεί έξω. Αν, τώρα, εσείς έχετε ακόμα πιο παράξενες, μη νιώθετε άσχημα… Φαντασιώσεις τις είπαν, με γειά σας με χαρά σας και σας εύχομαι να τις πραγματοποιήσετε…