Όταν η Sirina μοίραζε δωρεάν μάσκες από εσώρουχα

Ποιος είναι οτι το σεξ δεν σώζει ζωές; Ή οτι οι τσόντες υπάρχουν μόνο για να μας χαρίζουν μαλακίες και οργασμούς; Στην ιστορία του πορνό υπάρχουν αρκετές πρωτοβουλίες από εταιρίες παραγωγής ερωτικών ταινιών, οι οποίες αποσκοπούσαν στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Μια από τις πιο ξεχωριστές λοιπόν συνέβη στην Ελλάδα.

Μιλάμε για την κορυφαία εταιρία παραγωγής πορνό στη χώρα μας, τη Sirina, η οποία κατά τη διάρκεια του lockdown λόγω του Covid 19, αποφάσισε να χαρίσει στο κοινό μάσκες προστασίας, εντελώς δωρεάν. Και αν νομίζατε οτι η πρωτοτυπία τελείωσε εδώ, είστε γελασμένοι. Διότι, οι μάσκες που δημιούργησε η Sirina δεν ήταν απ’ αυτές που γνωρίζατε.

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης, ιδιοκτήτης της εταιρίας, πήρε την απόφαση να χρησιμοποιήσει σαν πρώτη ύλη όλα τα υπάρχοντα από το βεστιάριο της εταιρίας των τελευταίων 20 ετών. Τι σημαίνει αυτό; Οτι οι εταιρία που η Sirina προσέφερε στο κοινό, φτιάχτηκαν από εσώρουχα που είχαν φορεθεί σε τσόντες της εταιρίας. Ναι, καλά ακούσατε! Όσοι από εσάς προμηθευτήκατε κάποια απ’ αυτές τις μάσκες μπορεί να φορέσατε στο πρόσωπο ένα στρινγκάκι με το οποίο να έχει γαμηθεί η Ίνα Ινάκι, ένα σουτιάν που φόρεσε η Μαρία Αλεξάνδρου, ή ένα κομπινεζόν της Christy White!

Για όσους από εσάς οι τσόνες είναι τρόπος ζωής (ή εστω αν είστε φαν μιας καλής ερωτικής ταινίας) αυτή η κίνηση ήταν σπουδαία και οι μάσκες της Sirina είχαν συμβολικό χαρακτήρα που της καθιστά συλλεκτικές. Φυσικά, η αλήθεια είναι οτι τώρα είναι λίγο αργά για να αποκτήσετε κάποια, αφού μιλάμε για μια κοινωνική κίνηση του Δημήτρη Σειρηνάκη που έλαβε χώρα πριν από 2,5 χρόνια. Παρόλα αυτά, αν τυχόν η πανδημία επιστρέψει, ας έχετε το νου σας. Μπορεί η Sirina να προσφέρει ξανά κάτι τέτοιο, οπότε δεν θα πρέπει να το χάσετε!