Πορνοστάρ δίνουν tips για τέλειο σεξ

Λίγοι άνθρωποι στον πλανήτη μπορούν να παινευτούν ότι γνωρίζουν το σεξ καλύτερα από τους επαγγελματίες του είδους. Γι’ αυτό, όταν γυναίκες πορνοστάρ δίνουν συμβουλές για καλό γαμήσι όλοι οι υπόλοιπο θα πρέπει να στεκόμαστε προσοχή και να ακούμε με κατάνυξη.
 
Αυτό ακριβώς θα κάνουμε στα επόμενα λεπτά, αφού τα παρακάτω tips προέρχονται από γυναίκες που μας έχουν κάνει να καυλώσουμε πρωταγωνιστώντας σε ταινίες πορνό, άρα ξέρουν πάρα πολύ καλά το θέμα για το οποίο μιλούν:
 
Ένα από τα πιο ερεθιστικά πράγματα που μπορεί να σου τύχουν είναι να κρατάς στα χέρια σου τον οργασμό της καλής σου. Στην κυριολεξία, δεν το λέμε μεταφορικά. Υπάρχουν δονητές που έχουν και χειριστήριο, το οποίο σου επιτρέπει, όσο εκείνη έχει το sex toy της στο μουνί της, να χειρίζεσαι την ταχύτητα και τον ρυθμό με τον οποίο δουλεύει. Πέρα από το προφανές, που είναι το οτι θα την καυλώσει απίστευτα ο δονητής όσο θα είναι σε λειτουργία, θα σας τρελάνει και τους δυο το γεγονός ότι αυτή θα ικετεύει να την κάνετε να τελειώσει και εσείς θα κρατάτε την τύχη του οργασμού της στα χέρια σας.
 
Το δεύτερο tip είναι απλό και θα σας κάνει να αισθανθείτε πορνοστάρ. Φέρτε μια κάμερα, τοποθετείστε την απέναντι σας και βιντεοσκοπείστε τους εαυτούς σας γυρίζοντας μια ερασιτεχνική τσόντα. Όχι μόνο θα νιώσετε πρωταγωνιστές σε ταινία πορνό (για κάποιους αυτή είναι πολύ αγαπημένη φαντασίωση), αλλά όταν τελειώσετε θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την τσόντα που μόλις βιντεοσκοπήσατε και, γιατί όχι, να ερεθιστείτε ξανά από την αρχή.
 
Δέστε τον/την
Το να δέσεις τον παρτενέρ σου κατά τη διάρκεια του σεξ σου δίνει τον έλεγχο της κατάστασης. Εκείνος είναι ανύμπορος και αναγκασμένος να υπακούσει στις ορέξεις σου και αυτό είναι ερεθιστικό. Γι’ αυτό πάρτε ένα ζευγάρι χειροπέδες ή ένα φουλάρι και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Το παιχνίδι αυτό θα είναι εξίσου απολαυστικό και για τους δυο, ενώ μπορείτε στη συνέχεια να αλλάξετε ρόλους.
 
Δώστ’ του έναν έντονο οργασμό
Λίγα δευτερόλεπτα πριν ο καλός σου τελειώσει μπορείς να πιάσεις τη βάση του πέους του και να πιέσεις αρκετά. Δε θα πονέσει, αλλά θα νιώσει πολύ έντονα τον οργασμό του όταν, 2-3 δευτερόλεπτα μετά το αφήσεις. Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα θα του χαρίσουν στιγμές απίστευτης ηδονής, αφού όταν εν τέλει χύσει η αίσθηση που θα έχει θα είναι πολύ διαφορετική από κάθε άλλη φορά.