Πώς να κάνετε καλή πίπα

Το στοματικό σεξ είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλά προκαταρκτικά και αν είστε γυναίκα θα πρέπει αυτό να το γνωρίζετε. Για τον καλό σας η καλή πίπα είναι μια ιεροτελεστία την οποία αν δε γνωρίζετε πώς να φέρετε εις πέρας με επιτυχία είναι καλύτερα να μην αρχίσετε καν. Κι αυτό γιατί, για τον καλό σας, το να του κάνετε καλό τσιμπούκι θα σας κάνει Θεά. Αλλά το να κάνετε κακή πίπα θα είναι τεράστια απογοήτευση.

Αν λοιπόν δεν ξέρετε πώς να του δώσετε τη χαρά της απόλαυσης στο στοματικό σεξ τότε καθίστε αναπαυτικά και διαβάστε τις οδηγίες που ακολουθούν. Σύντομα θα σας ευγνωμονεί. Και εσείς θα ευγνωμονείτε εμένα:

Πιάστε τα μαλλιά σας πίσω
Και ακόμα καλύτερα, κάντε το μπροστά του, αφού τον βάλετε να ξαπλώσει. Η θέα μιας γυναίκας που ετοιμάζεται να του κάνει στοματικό και πιάνει τα μαλλιά της πίσω είναι απίστευτα ερεθιστική για τον άντρα. Είναι σαν να του δηλώνετε, χωρίς καν να μιλήσετε, “μωρό μου τώρα πιάνω δουλειά εγώ, σε λίγο θα χάσεις το μυαλό σου”. Τώρα, σε περίπτωση που αναρωτιέστε πού οφελεί τον να πιάσετε το μαλλί σας πίσω, η απάντηση είναι απλή: Το να πέφτουν οι τρίχες σας στον πούτσο του τη στιγμή που τον γλείφετε θα εκνευρίσει εσάς και θα ξενερώσει τον ίδιο. Γι’ αυτό απλά κάντε το.

Χρησιμοποιείστε το στόμα σας σωστά
Αν έχετε ακουστά (που θα την έχετε, πιθανότατα) τη γνωστή τσόντα με τίτλο “το βαθύ λαρύγγι” ενδέχεται να νομίζετε ότι η καλή πίπα απαιτεί να βάλετε το πέος του καλού σας τόσο βαθιά στο στόμα σας που να αγγίξει τις αμυγδαλές. Η αλήθεια είνα ότι το καλό στοματικό δε σχετίζεται απαραίτητα με το βάθος. Το μυστικό είναι να χειριστείτε σωστά το στόμα σας. Πάρτε την ψωλή του μέσα και παίξτε αναζητώντας τις κινήσεις που τον κάνουν να αναστενάζει περισσότερο. Μπορείτε να βάλετε το πέος στο στόμα και ταυτόχρονα να γλείφετε την κορυφή του με τη γλώσσα, να το τρίβεται στο εσωτερικό του μάγουλου (στο ούλο σας ντε!), ή να πιπιλίζετε το κεφάλι (του πέους, όχι το δικό του!). Και φυσικά, όλα αυτά καθώς κρατάτε το πέος από τη βάση του ώστε να το παίζετε πάνω-κάτω, όπως κάνει εκείνος όταν αυνανίζεται.

Μιλήστε του
Στους άντρες αρέσει το dirty talking και, ως γνωστόν, στις γυναίκες αρέσει να μιλούν. Γι’ αυτό μη διστάσετε, μιλήστε του. Κατά τη διάρκεια του στοματικού μπορείτε να κάνετε πολύ μικρές παύσεις για να του πείτε πόσο σας αρέσει που τον βλέπετε να τρελαίνεται από ηδονή, πόσο ωραία γεύση έχει το πέος του, πόσο σας ανάβει που είναι σκληρό και πόσο απολαμβάνετε να το γλείφετε. Σας εγγυόμαι ότι θα τρελαθεί ακόμα περισσότερο.

Κοιτάξτε τον στα μάτια
Μια λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι το βλέμμα σας. Μπορεί να μην το έχετε σκεφτεί αλλά ο καλός σας θέλει να τον κοιτάτε όταν του κάνετε πίπα. Δε χρειάζεται να το κάνετε καθόλη τη διάρκεια, αλλά ανά διαστήματα (αν έχει ανοιχτά τα μάτια του και δεν τα έχει κλείσει από την καύλα) θα ήταν καλό να του ρίχνετε μερικά ερεθιστικά βλέμματα. Να είστε σίγουρη ότι όταν κατά τη διάρκεια του στοματικού τον κοιτάξετε με ύφος (τώρα σε κάνω ό,τι θέλω και μου αρέσει) θα καυλώσει ακόμα περισσότερο.

Μην ξεχάσετε τους όρχεις
Για το τέλος άφησα κάτι που για πολλούς άντρες είναι ιδιαίτερα σημαντικό: Για τα αγόρια μας το πέος είναι μόνο το ένα μέλος από την… “παρέα” που έχει εκεί κάτω. Ωστόσο, οι όρχεις του είναι εξίσου σημαντικοί. Μη διστάσετε όσο γλείφετε το “αφεντικό” να περιποιηθείτε και τους δυο βοηθούς του. Μπορείτε να χαϊδεύετε τους ορχεις του με το χέρι σας, να τους τρίβετε και, αν επιθυμείτε να τους πάρετε στο στόμα, έναν-έναν. Αυτό είναι κάτι που αρέσει πάρα πολύ στη συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών, οπότε, δοκιμάστε το. Αν δεν ενθουσιαστεί μπορείτε απλώς να συνεχίσετε με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Αν όμως ανήκει στην πλειοψηφία θα το λατρέψει. Και μαζί θα λατρέψει εσάς.