Πώς το πορνό βελτιώνει τη σεξουαλική μας ζωή

1245267533-1245254474333

Πώς το πορνό βελτιώνει τη σεξουαλική μας ζωή

Ναι, είναι αλήθεια: Οι ταινίες πορνό βελτιώνουν τη σεξουαλική μας ζωή. Δε λέω, οι πορνοστάρ που παίζουν στις τσόντες είναι γυναίκες που δύσκολα θα με κοιτάξουν αν με δουν στο δρόμο, άρα θα πρέπει να περιοριστώ σε πιο…γήινη ομορφιά όσον αφορά τη σεξουαλική παρτενέρ που ελπίζω να βρω. Παράλληλα εγώ από την άλλη δε διαθέτω ματσούκι 25 εκατοστών, όπως τόσοι και τόσοι άντρες πρωταγωνιστές σε τσόντες. Έτσι δε μπορώ να πω ότι το να παρακολουθώ ταινίες πορνό μου δίνει τρομερή αυτοπεποίθηση ώστε να αποδώσω καλύτερα όταν κάνω σεξ.

Από την άλλη όμως οι ταινίες πορνό με κάνουν καλύτερο εραστή. Ή τελοσπάντων έτσι πιστεύω! Για την ακρίβεια, δεν το πιστεύω μόνο εγώ αλλά ο ένας στους τρεις ερωτηθέντες σχετικής έρευνας που έγινε από εταιρία στατιστικής στην Αυστραλία. Το 34% όσον απάντησαν είπε ότι η παρακολούθηση πορνό βοηθάει τη σεξουαλική του ζωή. Και αυτό συμβαίνει με δυο τρόπους: Περίπου οι μισοί δήλωσαν ότι το να παρακολουθούν τσόντες τους δίνει έμπνευση και ιδέες για να δοκιμάσουν νέα πράγματα στο κρεβάτι με το ταίρι τους. Δονητές, νέες στάσεις, πειραματισμοί κλπ.

Οι άλλοι μισοί θεωρούν ότι το να βλέπουν ερωτικές ταινίες τους ανεβάζει τη λίμπιντο, αφού τους ανάβει ερωτικά. Έτσι στη συνέχεια θέλουν να κάνουν σεξ με την κοπέλα (ή το αγόρι τους). Μπορεί ο παρτενέρ τους να μη διαθέτει τα τεράστια βυζιά της πορνοστάρ που μόλις είδαν να κάνει βυζομαλακία, ούτε οι ίδιοι να έχουν πούτσα σαν σωλήνα όπως ο γαμιάς που είδαν στην τσόντα. Αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να ρίξουν ένα καλό γαμήσι στην υγειά τους!

Εξάλλου η παρακολούθηση πορνό θεωρείται από τα καλύτερα αφροδισιακά για πολλούς ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες, οπότε αν δεν το έχετε δοκιμάσει απλά κάντε το! Ξαπλώστε αναπαυτικά με την κοπέλα ή το αγόρι σας, βάλτε μια ταινία πορνό στην τηλεόραση και αφήστε τα χέρια σας ελεύθερα να αγγίξουν το ταίρι σας. Θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα θα ανάψετε στη θέα της τσόντας καθώς ταυτόχρονα θα σας χαϊδεύει ο σύντροφος σας. Και κάπου εκεί αρχίζει το καλό σεξ!