Πρόταση για ταινία πορνό στην Άμπερ Χερντ

Η δικαστική διαμάχη της Άμπερ Χερντ με τον Τζόνι Ντεπ προκάλεσε πάταγο σε παγκόσμιο επίπεδο, με την όμορφη ηθοποιό να υποχρεώνεται από το δικαστήριο να πληρώσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια δολλάρια στον πρώην σύντροφο της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Και πάνω που η Χερντ αναζητούσε τα χρήματα αυτά ώστε να αποφύγει τα χειρότερα, μια απρόσμενη πρόταση της έγινε πριν από λίγο καιρό η οποία θα μπορούσε να τη βοηθήσει οικονομικά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ Ισπανικής εφημερίδας που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από περίπου δυο μήνες, το πρακτορείο Zen Models προσέγγισε τη Χερντ προτείνοντας της να πρωταγωνιστήσει σε τσόνα έναντι πολύ υψηλής αμοιβής.

Για την ακρίβεια τα χρήματα που της προσφέρθηκαν αγγίζουν τα εννέα εκατομμύρια δολλάρια, δηλαδή φτάνουν (σε περίπτωση που δεχτεί την πρόταση) για να πληρώσει τον Τζόνι Ντεπ και θα της… περισσέψουν και μερικά ψιλά. Η διευθύντρια του εν λόγω πρακτορείου μάλιστα, Βερόνικα Μαντάριαν, επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας: “Είμαστε σε επαφή με μια ομάδα εταιρειών παραγωγής ταινιών για ενήλικες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στην κυρία Χερντ ένα συμβόλαιο για να παίξει σε μια παραγωγή ψυχαγωγίας ενηλίκων”.

Φυσικά, όσο και αν πολλοί από εμάς θα θέλαμε να δούμε μια ερωτική ταινία με την όμορφη ηθοποιό (και γενικότερα θα θέλαμε να κυκλοφορούν συχνότερα τσόντες με διάσημες Ελληνίδες και μη), το ερώτημα δεν είναι αν υπάρχει κοινό που θα έβλεπε ευχαρίστως μια ταινία πορνό με πρωταγωνίστρια την ίδια, αλλά το κατά πόσο εκείνη επιθυμεί να το “γυρίσει” ξαφνικά στις ταινίες πορνό. Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της δεν υπάρχει καμία πρόθεση από την πλευρά της να πάρει μέρος σε γυρίσματα ερωτικών ταινιών, παρά το ότι η οικονομική θέση στην οποία έχει βρεθεί πλέον είναι πολύ άσχημη.

Είναι χαρακτηριστικό το ότι πρόσφατα πούλησε το αγαπημένο της σπίτι, που βρίσκεται στην Καλιφόρνια, ώστε να μαζέψει ένα μεγάλο μέρος του ποσού που οφείλει στον Ντεπ. Εγώ, αν και λάτρης της καλής τσόντας (ή και της όχι και τόσο καλής τελοσπάντων), θα έλεγα ότι ουδέποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί ωραίο το να πρωταγωνιστήσει κάποιος σε τσόντες λόγω οικονομικής ανάγκης. Από την άλλη όμως, αν διαβάζεις αυτό το κείμενο Άμπερ, σε περίπτωση που γουστάρεις να σε δούμε να κάνεις σεξ, ευχαρίστως θα παρακολουθούσα μια ή περισσότερες ερωτικές ταινίες με εσένα…