Προβλήθηκαν τσόντες σε κανάλι γνωστού παπά

Στο YouTube μπορεί πλέον κανείς να συναντήσει κάθε καρυδιάς καρύδι, καθώς και βίντεο όλων των ειδών και των θεμάτων. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε παρακολουθήσει βίντεο που μας έκαναν να τραβάμε τα μαλλιά μας ή να αναφωνήσουμε “What the fuck;”, με αυτά που είδαμε. Μια τέτοια περίπτωση θα μας απασχολήσει σήμερα και αφορά το “Ελληνικό” YouTube.

Κάποιοι από ‘σας γνωρίζετε σίγουρα τον πάτερ Κώστα Βασιλειάδη. Γνωστός και ως “παπα-drone”, ο γνωστός κληρικός διατηρεί ένα κανάλι στο οποίο ανεβάζει βίντεο που έχουν βιντεοσκοπηθεί με drone και προβάλουν της ομορφιές της Ελληνικής φύσης. Η ενασχόληση του αυτή κρατάει πλέον εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια, ενώ το κανάλι του έφτασε τις χιλιάδες followers, αφού η προσπάθεια του ήταν αγνή και αναγνωρίστηκε από το κοινό.

Πριν από αρκετό καιρό, όμως, έπεσε θύμα χάκερς. Οι επιτήδειοι παραβίασαν τον λογαριασμό του κληρικού και ανέβασαν στο κανάλι του βίντεο με τσόντες, το οποίο προβαλλόταν για αρκετές ώρες σαν να το είχε δημοσιεύσει ο ίδιος, γεγονός που οδήγησε σε πολλαπλές αναφορές από χρήστες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κανάλι είχε εκατοντάδες επισκέπτες καθημερινά, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που, μπαίνοντας για να απολαύσουν τα όμορφα βίντεο του, κατέληξαν να βλέπουν ταινίες πορνό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το YouTube του έστειλε emails που τον ενημέρωναν ότι κάποιο βίντεο του περιέχει υλικό από ερωτικές ταινίες, όμως τα μηνύματα αυτά αποθηκεύτηκαν στο φάκελο με τα ανεπιθύμητα emails, οπότε δεν τα αντιλήφθηκε έγκαιρα. Το αποτέλεσμα ήταν το YouTube να μπλοκάρει το κανάλι του και μαζί να διαγράψει τα βίντεο του, που με τόσο κόπο και μεράκι είχε δημιουργήσει. Το ότι ο εν λόγω άνθρωπος ουδέποτε θα δημοσίευε τσόντες στη δημοφιλή πλατφόρμα θεωρείται αυτονόητο, ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να γλιτώσει τη διαγραφή του καναλιού του.

Ο ίδιος, ευτυχώς, δεν έχασε το κουράγιο του παρά την άσχημη εξέλιξη που πήραν τα πράγματα, οπότε ελπίζουμε σύντομα να δούμε ξανά τα όμορφα βίντεο του σε κάποιο νέο κανάλι που θα μπορούσε να δημιουργήσει.