Τα πιο απίθανα μέρη για σεξ

Τα πιο απίθανα μέρη για σεξ

Ας είμαστε ειλικρινείς: Οι περισσότεροι από ‘μας κάνουμε συνήθως σεξ στο κρεβάτι και όταν τύχει και αισθανθούμε πιο περιπετειώδεις καταλήγουμε στον καναπέ. Ωστόσο αυτό δε συμβαίνει με όλους μας. Και κυρίως δε συνέβαινε ανέκαθεν. Αν νομίζετε ότι το σεξ σε παράξενα μέρη είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στις τσόντες είστε γελασμένοι.

Έρευνα που διεξήχθη πρόσφατα σε πολλές διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι Έλληνες κάνουν σεξ σε πολλά διαφορετικά μέρη. Και ναι, ίσως σ’ αυτό να έχουν βοηθήσει οι τσόντες, αφού κατά κανόνα ο Έλληνας άντρας αρέσκεται να παρακολουθεί.

Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα λοιπόν τα Ελληνικά ζευγάρια προτιμούν το γαμήσι στο κρεβάτι. Μάλιστα, περίπου 65% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι το σεξ με την/τον παρτενέρ τους σπάνια φεύγει από την κρεβατοκάμαρα για να μεταφερθεί αλλού. Ωστόσο, αυτό αφορά στην ερώτηση “σε ποιο σημείο του σπιτιού κάνουν συνήθως σεξ”. Τα καλά νέα έρχονται στη συνέχεια: Το 95% των ερωτηθέντων απάντησε ότι έχει κάνει σεξ σε διαφορετικά μέρη εκτός του κρεβατιού τουλάχιστον 2 φορές στη ζωή του, ενώ, το 45% συνηθίζει το γαμήσι σε άλλα δωμάτια του σπιτιού (όπως το μπάνιο, το καθιστικό, η κουζίνα και το μπαλκόνι/αυλή), κάτι που όπως και να το κάνουμε είναι ενθαρρυντικό.

Ναι, το σεξ στο μπαλκόνι δεν είναι ό,τι πιο διακριτικό, αλλά όπως είναι γνωστό, το γαμήσι σε δημόσια θέα παραπέμπει λίγο σε τσόντα και, κυρίως, προσφέρει ευκαιρία για ερασιτεχνικό πορνό στους γείτονες που μπορεί να αρέσκονται να παρακολουθούν τσόντες. Ειδικά για όσους γουστάρουν το ζωντανό πορνό. Γενικότερα, ένας στους δυο Έλληνες, άνδρες και γυναίκες, δηλώνει ότι έχει κάνει σεξ σε δημόσια μέρη τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του: Στο σινεμά, την παραλία, το αυτοκίνητο, το μπαλκόνι, τις τουαλέτες μιας καφετέριας, ή ακόμα και στο δρόμο. Καθόλου άσχημο ποσοστό, αν αναλογιστούμε ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν παραδέχονται καλά-καλά ότι έχουν φετίχ ή ότι τους αρέσει να παρακολουθούν ερωτικές ταινίες και να αυνανίζονται όταν είναι μόνοι τους στο σπίτι. Φαίνεται πως όσον αφορά το γαμήσι σε μέρη όπου επικίνδυνο να γίνουμε αντιληπτοί από περαστικούς γινόμαστε αυτομάτως πιο τολμηροί και απελευθερωμένοι.

Σε κάθε περίπτωση το ότι τα Ελληνικά ζευγάρια δε μένουν κολλημένα στο κρεβάτι όταν πρόκειται για γαμήσια είναι κάτι ευχάριστο. Τώρα, αν ανήκετε στους λιγότερο ευρηματικούς που συνηθίζουν να κάνουν σεξ μόνο στο υπνοδωμάτιο, θα σας συμβούλευα να δοκιμάσετε και κάτι διαφορετικό. Έστω και αν αυτό είναι… στο καθιστικό. Βάλτε μια τσόντα να παίζει, απαλή μουσική στο cd και πειραματιστείτε.