Το αντίο της Mia Khalifa στο χώρο του πορν

Είναι απολύτως λογικό και το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει: Όπως σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους έτσι και στη βιομηχανία του πορνό, όταν μια πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αποσύρεται από την ενεργό δράση συνήθως κάνει έναν απολογισμό της καριέρας της. Ο οποίος περιλαμβάνει συνήθως εκατοντάδες ερωτικές ταινίες, χιλιάδες σκηνές σεξ, ατελείωτους οργασμούς εκωφαντικά βογγητά.

Τι συμβαίνει όμως όταν μια πορνοστάρ την οποία έχουμε θαυμάσει σε αμέτρητες τσόντες ομολογεί πως μετάνιωσε που υπήρξε πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνό; Ο λόγος για την πασίγνωστη ηθοποιό σε τσόντες Mia Khalifa, η οποία έγινε ιδιαίτερα γνωστή χάρη στη συμμετοχή της σε ερωτικές ταινίες πριν από περίπου 7-8 χρόνια. Η μελαχρινή καλλονή πρωταγωνίστησε σε έντεκα ταινίες πορνό το 2014, πολλές από τις οποίες έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες στο χώρο των ταινιών πορνό.

Η αλήθεια είναι ότι όσο γρήγορα ανέβηκε στην κορυφή της βιομηχανίας του πορνό, άλλο τόσο γρήγορα εξαφανίστηκε, αφού γρήγορα αποφάσισε να σταματήσει να συμμετέχει σε τσόντες. Μόλις δυο χρόνια αργότερα αποσύρθηκε από το χώρο. Μάλιστα, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι, σύμφωνα με την ίδια, αυτές οι έντεκα διάσημες ταινίες πορνό στις οποίες πήρε μέρος της απέφεραν ένα ποσό που δεν ξεπερνά τις 10 χιλιάδες Αγγλικές λίρες. Το νούμερο παραείναι μικρό αν λάβουμε υπόψιν τις αμοιβές άλλων πολύ γνωστών πορνοστάρ, αλλά και το πόσο επιτυχημένες ήταν ορισμένες από τις τσόντες στις οποίες πρωταγωνίστηκε.

Ως εκ τούτου, η απόφαση της να σταματήσει τη συμμετοχή σε ερωτικές ταινίες δεν ήταν μόνο οριστική αλλά και κάθετα κατηγορηματική. Για την ακρίβεια, όπως δηλώνει σήμερα, εδώ και τόσα χρόνια προσπαθεί διαρκώς να εξαφανίσει τις ταινίες πορνό στις οποίες εμφανίζεται από τις ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού, αλλά παρά την προσπάθεια της οι τσόντες αυτές εμφανίζονται ξανά και ξανά, κάνοντας τη να μετανιώνει πικρά για τη συμμετοχή της σε αυτές.

Σύμφωνα με δικά της λόγια, οι τσόντες αυτές θα τη στοιχειώνουν για το υπόλοιπο της ζωής της. Εμείς, φυσικά, που αγαπάμε τις καλές τσόντες, μπορούμε να πούμε ότι σίγουρα μας λείπει η παρουσία της στο χώρο του πορνό, αλλά, όπως λέμε σ’ αυτές τις περιπτώσεις, “μην κλαις επειδή τελείωσε. Να είσαι ευγνώμων που συνέβη”…