Μια Καλίφα: Δημοπρατεί τα διάσημα γυαλιά της για καλό σκοπό

Η πανέμορφη Μία Καλίφα είναι μια γυναίκα που, πέρα από την εντυπωσιακή εμφάνιση της, αλλά και τις υπέροχες τσόντες στις οποίες την έχουμε απολαύσει (όχι εμείς, κάποιοι φίλοι μας), μάς έχει απασχολήσει σε αρκετές περιπτώσεις και με διαφορετικούς τρόπους. Δεν είναι τυχαίο το οτι, πρόσφατα μάλιστα, δήλωσε ότι έχει μετανιώσει που έπαιξε σε ταινίες πορνό στο παρελθόν.

Σήμερα θα δούμε μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα της διάσημης πορνοστάρ, η οποία θα μας κάνει να παραδεχτούμε ότι, εκτός από τις στιγμές ατελείωτης καύλας που μας έχει χαρίσει στις ερωτικές ταινίες όπου έχει λάβει μέρος, πλέον οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε το κοινωνικό πρόσωπο που διαθέτει. Πριν από αρκετό καιρό η παγκόσμια κοινή γνώμη σοκαρίστηκε από την τεράστια έκρηξη που συνέβη στη Βηρυτό. Το αποτέλεσμα της ήταν τεράστιες υλικές ζημιές, αλλά κυρίως αρκετοί αθώοι άνθρωποι να τραυματιστούν ή, ακόμα χειρότερα, να χάσουν τη ζωή τους.

Η Μία Καλίφα, λοιπόν, εμφανώς ταρακουνημένη από το γεγονός αυτό, αποφάσισε να αναλάβει δράσει για να βοηθήσει τις ανθρωπιστικές προσπάθειες που αποσκοπούσαν στην παροχή βοήθειας στην πόλη του Λιβάνου. Και το έκανε με συμβολικό, όσο και πρωτότυπο τρόπο: Κατά τη διάρκεια της καριέρας της σε ταινίες πορνό, η πανέμορφη μελαχρινή σεξοβόμβα συνήθιζε να παίζει φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά που της έδιναν ένα πολύ ιδιαίτερο στιλ. Για άλλους την έκαναν να μοιάζει με σέξι γραμματέα. Άλλοι πιστεύουν ότι τη μεταμόρφωναν από καυτή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών σε nerd. Το σίγουρο είναι ότι τα γυαλιά αυτά έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την παρουσία της στις τσόντες.

Τι έκανε λοιπόν η Μία; Τα έβγαλε σε δημοπρασία, με σκοπό το 100% των χρημάτων που θα πιάσουν να δοθεί ως δωρεά στον Ερυθρό Σταυρό, για την ενίσχυση της προσπάθειας του στο Λίβανο. Έτσι, ανέβασε τη σχετική αγγελία στο ebay, με την αρχική τιμή της δημοπρασίας να αγγίζει τα 100 χιλιάδες δολάρια.

Θα μου πείτε τώρα “εσύ θα τα αγόραζες”; Πιθανότατα όχι, γιατί δεν έχω 100 χιλιάδες δολάρια διαθέσιμα για να καυλαντίσω. Αλλά, κακά τα ψέματα… Ποιος δε θα ήθελε να στολίσει στο υπνοδωμάτιο του τα γυαλιά μιας εκ των κορυφαίων πρωταγωνιστριών που έχουμε δει ποτέ σε ταινίες πορνό;